Hvem hadde vel trodd at det ville være mulig å forbrenne kroppsfett og bygge muskler med en maskin. Hiemt er elektromagnetisk kroppsforming gjennom muskelbygging og fettbrenning. Med Hiemt -program kan du stramme opp mage, sidemuskler og rumpe. Du kan fjerne opp til 19% av kroppsfettet samtidig som du øker muskelmassen med opptil 16% i mage og rumpe regionen. Helt uten kirurgi og nedetid.

Hva er Hiemt?
Hiemt er en nyutviklet FDA godkjent kroppsskulpteringsmaskin for å behandle musklene i mage, sidemuskler og rumpe.

Hvordan virker det:
En behandling med Hiemt tilsvarer 20 000 situps på 30 minutter. For å stimulere musklene i behandlingsområdet benyttes en probe med høy intensive elektro magnetiske bølger (HIFEM®) og MR teknologi. Disse påvirker musklene slik at de ufrivillig beveger seg kraftig. Denne intensive behandlingen styrker, strammer og former behandlingsområdet. Mange pasienter opplever umiddelbare resultater etter behandlingen, mens for noen tar det 2 til 4 uker før man ser endringer, med fortsatt forbedringer i flere uker etter behandlingen. Fettforbrenningen vil vedvare og muskel økningen vil være langvarig og opptil 6 måneder. Flere kliniske studier bekrefter at denne kroppskontureringsbehandlingen påvirker både muskler og fett.

Behandlingstid:
30 minutter med minimum 4 økter med 2-3 dagers mellomrom.

Teknikk:
Hiemtproben distribuerer et HIFEM®– høy intensive elektro magnetiske bølger – gjennom MR teknologi, for å stimulere muskler i behandlingsområder mens den i tillegg brenner fettceller.

Ubehag:
I begynnelsen føles musklene stramme, men deretter blir man vant til sammentrekningene. Mange slapper av under behandlingen.

Varighet:

Fettforbrenningen vil vedvare og muskel økningen vil være langvarig opptil 6 måneder.

Resultater:
Hiemt gir optimale resultater 2 til 4 uker etter den siste økten med fortsatt forbedring i flere uker etter den siste behandlingen.

Hva kan behandles:
Uønsket fett på mage, rumpe, sidefett og underarmer.

Kan alle benytte Hiemt?
De aller fleste kan få gode resultater med Hiemt på mage- og rumpeområdene. Gravide kan ikke benytte Hiemt.

Hva koster Hiemt?
Behandlingen krever minimum fire 30 minutters økter med 2-3 dagers mellomrom. Etter en konsultasjon vil vi kunne gi deg et eksakt pristilbud for din spesialtilpassede behandling

Hvordan føles behandlingen?
Hiemt føles som en vibrasjon av muskelsammentrekninger i behandlingsområdet. Det oppleves vanligvis ikke noe ubehag under behandlingen.

Forsvinner fettet for alltid? Varer musklene evig?
Hiemt bygger muskler gjennom sammentrekninger, og disse sammentrekningene ødelegger i tillegg fettcellene i behandlingsområdet. Med vedlikehold kan resultatene være langvarige.

Er det ufarlig?
Hiemter den første FDA godkjente metode for å forbrenne fett og bygge muskelmasse i mage, sidemuskler og rumpe.

Ta kontakt og vi vil hjelpe deg med å finne ut om Hiemt er riktig for deg. * Resultater og pasientopplevelse kan variere.